Grattis du har hittat till HR People Academy.

Här bokar du enkelt våra inspirerande, matnyttiga och resultatgivande  onlineföreläsninga ochkurser och ser dem direkt på mobil, dator och när det passar dig online! Hur enkelt som helst!

 

Du kan även boka rådgivning nedan inom Mikrovanor, Psykopater, HR, Retorik och Ledarskap. Du väljer själv i kalendern utifrån ledigt datum och tid så ringer vi upp dig, vill du hellre ha ett zoomsamtal ordnar vi det. Allt för ditt bästa!

 

Våra längre webbkurser som "Dax Att Lyckas" är en populär kurs för dig som vill ha ut mer av ditt liv. Övningar, teori, checklistor och videos.

 

I år släpptes också den unika kursen "Konsten att hantera en psykopat". Du får ta del av forskning, konkreta råd och lyssna till drabbade. Även den innehåller video, audio, checklistor, reflektionsövningar mm.

Alla föreläsningar & kurser har 14 dagars öppet köp innan du påbörjat dem.

 

Vill du boka liveföreläsningar, kurser eller workshops kontaktar du oss på 0708-270136 eller på info@hrpeople.nu så hjälper vi dig.

 

Det går också bra att få faktura, bara hör av er så ordnar vi det. Vi vill gärna göra det enkelt och smidigt för dig i ditt lärande!

 

Höstföreläsningar - online!

Inspelade föreläsningar och kurser som du ser när du vill!

Hjärnan & digitaliseringen

Läs mer!

Retorik för alla

Läs mer!

Retorik - Actio

Läs mer!

Sömn som superkraft

Läs mer

Ditt personliga varumärke

Läs mer!

Rådgivning

Läs mer!

Självledarskap

Läs mer!

Köp våra böcker!

Läs mer!

Boosta din hjärna för bra humör

Läs mer!

Webbkurs 8 moduler - 40 lektioner

Läs mer!

Självmedkänsla

Läs mer!

Webbkurs 5 moduler - 25 lektioner

Läs mer!