InbundenSvenska, 2018

 

"Psykopater är ostoppbara och obotliga rovdjur vars våld är planerat, målmedvetet och känslolöst."
-James Fallon, neuropsykiatriker

 

Att dejta och söka kärleken på internet är uppskattat över hela världen, men det finns allvarliga risker och faror. Onda och beräknande människor ljuger och charmar för egen vinning skull. Samvetslöst lämnar de efter sig förödelse och trasiga liv.

 

Kärlek, sex och relationer i onlinemiljö lockar en psykopat som sockret lockar flugan. Med grandios självbild charmar en psykopat många och det är svårt att tro att den du är kär i är oförmögen att älska dig tillbaka. Kvar står du med skammen och frågan varför.

 

I Psykopater online Riskfyllda relationer vid dejting får vi ta del av ett antal berättelser från det verkliga livet: Män och kvinnor som sökt kärleken via nätdejting och trott att de till slut lyckats träffa Den Rätta. Men som snart insett att kärleksdrömmen blivit ett fängelse, eller ännu värre fylld med skräck. Den de mötte visade sig vara en psykopat.

 

Den här boken guidar dig genom psykopatiska beteenden och hur en psykopat kan charma genom sin utstrålning och ofta övertygande verbala förmåga. Både forskare, psykologer, poliser och advokater kommer till tals och får ge sin syn på saken.

 

Läsaren blir varse om de signaler man bör vara uppmärksam på och i slutet av boken finns också enklare övningar i hur du själv kan träna upp din inre självkänsla.


HäftadSvenska, 2015

 

Vad händer egentligen med oss och vår arbetsmiljö när kollegan eller chefen har psykopatiskt beteende och du utsätts för det dagligen?

 

Vem är egentligen psykopat och varför ljuger de och manipulerar både ledningsgrupper, medarbetare och kollegor? Hur hanterar man det och går det att skydda sig på jobbet mot psykopaten? Vem ska man i så fall vända sig till? Finns psykopater överhuvudtaget eller är det bara ett skällsord?I den här boken ger författarna dig svar på dessa frågor och fördjupar sig i viktiga ämnen på arbetsplatsen som lögn, empati, psykologiska kontrakt och whistleblowing. De visar också på konsekvenser och kommer med uppmaningen att ta hjälp.

 

Du är inte ensam om att känna dig förvirrad, chockad och utan självförtroende, om du drabbats.Lisbet Duvringe och Mike Florette med erfarenheter och akademiska utbildningar i psykologi, retorik, organisation och ledarskap har samtalat med ett stort antal personer som upplevt psykopatiska beteenden på sina arbetsplatser.

 

Författarna tar hjälp av tvärvetenskaplig forskning inom ämnet för att hjälpa läsaren att göra psykopatiska drag inom arbetslivet mer igenkännbart. Boken är för dig som eventuellt mött ett psykopatiskt beteende på jobbet och vill hitta ett förhållningssätt.


Mini-ebok Svenska, 2020

 

Intresset för psykopater och psykopatiskt beteende har ökat i samhället inte minst bland yngre. Varje vecka får vi mejl, telefonsamtal och handskrivna brev från människor som drabbats och som vill diskutera och lära sig om psykopatiskt beteende. Det är som om en dammlucka har öppnats och det tycks finns ett desperat behov.

 

Vi skulle vilja påstå att det är ett samhällsproblem och att det är viktigt att få fram i ljuset vad som sker bakom dörrarna i hemmet, på jobbet och andra ställen där man gradvis utsätts och exponeras.

Psykopatiskt beteende behöver tas på allvar, menar James Fallon, professor i neuropsykiatri och hjärnforskare.
Välkommen du som vill lära mer till

”I huvudet på en psykopat”!
Lisbet Duvringe & Mike Florette


Mini-ebok Svenska, 2021

 

Mikrovanor handlar om att du ska tänka smått för att inte skjuta upp saker utan istället få dem gjorda. Ett litet steg är allt du behöver börja med, det förändrar allt och ger resultat!

 

Att skjuta upp saker gör vi alla lite då och då, det är egentligen helt normalt! Men intresset för hur vi får saker att hända, hur vi skapar förändring och hur vi når framgång har ökat i samhället.

 

Från och med nu kan du sluta hänga upp din, teamets eller  organisationens förändringar på endast motivation och vilja. Att tänka smått är viktigare än all motivation i världen.

 

Beteendeforskaren, kändisen och Top 10 gurun, BJ Fogg, som skrivit New York Times Bestsellern, "Tiny Habits" (Mikrovanor på svenska) har i sitt beteendelaboratorium på Stanford Universitet i Kalifornien upptäckt en enkel och effektiv beteendemodell som istället ger resultat, Tiny Habitsmetoden.  Den visar att mikrosteg är viktigast, viktigare än motivation. Modellen går ut på att göra beteenden du önskar enklare att utföra och därmed göra det lättare att forma en ny vana, Mikrovana, som rotar sig och växer! Läs mer om hur du enkelt och effektivt når resultat!

Mini-ebok Svenska, 2020

 

Stress är något naturligt som vi behöver för att kortsiktigt få extra energi i situationer där vi upplever fara eller ett hot. Men i dagens moderna samhälle ser vår stenåldershjärna andra hot än lejon och tigrar. Lån, dagishämtningar eller arbetslöshet skapar ett konstant stresspåslag utan återhämtning.

 

Vi behöver en viss mängd stress för att fungera men när återhämtningen uteblir kan vi till och med få skador på hjärnan. Så frågan är, hur får vi återhämtning och balans?

Välkommen till ”Hantera stress för balans & återhämtning”!

 

Lisbet Duvringe & Mike Florette

 


KONTAKT


Telefon

(46) 708270136