Onlineföreläsning när du själv vill!

Hjärnan & digitaliseringen

Ta del av hur du med kunskap om hjärnan drar nytta av digitaliseringen

Så kan hjärnan och digitaliseringen ge oss svindlande möjligheter!

.

  • Förstå vår analoga hjärna och se vilka fantastiska möjligheter som öppnas med digitaliseringen.

 

  • Hantera hjärnan, supermaskinen som fattar beslut, bearbetar information och hjälper oss att navigera i vår nya digitala verklighet.

 

  • Moderna teknikens svindlande möjligheter och utmaningar i förhållande till hur vår fantastiska hjärna faktiskt fungerar.

 

 

 

Delen av hjärnan som kallas "reptilhjärnan"  är

250 000 000 år gammal och upptagen med att parera ”tigrar” och ”lejon” och struntar mer eller mindre i bloggar, vloggar och Instagram. Dagens ”tigrar” och ”lejon” består av amorteringar, livspussel och orimliga deadlines i en rad projekt på jobbet.


Däggdjurshjärnan är 50 000 000 år och processar våra känslor. Det är en utmaning i den digitala kommunikationen där känslouttrycken i det närmaste försvinner helt. Vem har inte av misstag skickat en emoij, sur gubbe, istället för en glad av misstag och fått mejl tillbaka bestående av tio frågetecken.


Nya hjärnan, neocortex är 40 000 år ung och här finns våra kognitiva förmågor, minne, lärande och exekutiva förmågor. Neocortex har hjälpt oss uppfinna alla digitala verktyg och resurser.

 

 

 

Onelinekurs där du smidigt lyssnar och tittar från din mobil, dator eller Ipad dygnet runt. Anmäl dig och börja redan nu. Pris 290 SEK  Länk skickas så snart du betalat.


  • Titta dygnet runt i 14 dagar

  • Boka din plats och börja titta direkt

Du får tillgång till föreläsningen  i 14 dagar fr o m att du betalt och erhållit din länk.