Onlineföreläsning när du själv vill!

Så boostar du din hjärna för gott humör

Hur kan vi påverka kemin i hjärnan i positiv riktning?

 

 

Hjärnor som går på högvarv behöver utrymme för att vara kreativa.

Inspirationsföreläsning om hur du boostar din hjärna för gott humör, kreativitet och arbetsglädje.

 

Det här för alla som vill bli inspirerade att våga lita mer på sina hjärnor. Mike Florette menar att låter vi hjärnan vara ifred så löser den problem åt oss.

 

I föreläsningen lär du dig att boosta din hjärna för mer arbetsglädje och för att kunna hantera utmaningar med positiva effekter. Med arbetsglädje, humor och kreativitet ökar samarbeten och ger positiva effekter.

 

  • Med kunskap om hjärnan kan du hantera utmaningar och få positiva effekter.
  • Förstå vår supermaskin hjärnan och se vilka fantastiska möjligheter som öppnas.
  • Så hanterar du hjärnan som fattar beslut, bearbetar information och hjälper oss att navigera i vår nya digitala verklighet.
  • Så boostar du hjärnan för gott humör.

 

 

Reptilhjärnan är 250 000 000 år gammal och upptagen med att parera ”tigrar” och ”lejon” och struntar mer eller mindre i bloggar, vloggar och Instagram. Dagens ”tigrar” och ”lejon” består av amorteringar, livspussel och orimliga deadlines i en rad projekt på jobbet.


Däggdjurshjärnan är 50 000 000 år och processar känslor. Det är en utmaning i den digitala kommunikationen där känslouttrycken i det närmaste försvinner helt.


Nya hjärnan, neocortex är 40 000 år ung och här finns våra kognitiva förmågor, minne, lärande och exekutiva förmågor. Neocortex har hjälpt oss uppfinna alla digitala verktyg och resurser.

 

 

 

Onelinekurs där du smidigt lyssnar och tittar från din mobil, dator eller Ipad dygnet runt. Anmäl dig och börja redan nu. Pris 290 SEK  Länk skickas så snart du betalat.


  • Titta dygnet runt i 14 dagar

  • Boka din plats och börja titta direkt

Du får tillgång till föreläsningen  i 14 dagar fr o m att du betalt och erhållit din länk. Anmälan är bindande.