Onlineföreläsning när du själv vill!

Ditt personliga varumärke

Om trovärdighet, att vara genuin och ditt löfte

 

 

Lev ditt varumärke

Vi som individer har blivit betydelsefulla varumärken som ska synas, höras och sticka ut. I vår digitala värld med sociala medier är det allt viktigare i konkurrens med andra att vara genuin, trovärdig och kunna hantera det personliga varumärket på olika arenor. För när du syns och hörs i poddar, nyhetsbrev och andra digitala plattformar så bildar vi andra en uppfattning om din profil genom ditt sätt att kommunicera.

 

Dina signaler du sänder ut ger en viss trovärdighet. Det skapas associationer, rykten och en identitet på gott och ont. Ditt varumärke fungerar som ett löfte med ställda förväntningar. Kraften i dina budskap byggs upp kring dig och sprids sen vidare.

 

Innehåll:

  • Lev ditt varumärke - berätta din story
  • Så blir du ett trovärdigt varumärke
  • Vad ska du fylla ditt varumärke med?
  • Hur är du genuin?
  • Förändra sitt varumärke - går det?

I den här inspirationsföreläsningen får du konkreta exempel och verktyg för att kunna hantera  de utmaningar du kommer ställas inför med att ha ett personligt varumärke.

Lär dig mer hur du ska handskas med och bygga ditt personliga varumärke. Ett personligt varumärke är skört och kan raseras fort om man fattar fel beslut.

 

Onelinekurs där du smidigt lyssnar och tittar från din mobil, dator eller Ipad dygnet runt. Anmäl dig och börja redan nu. Pris 290 SEK  Länk skickas så snart du betalat.


  • Titta dygnet runt i 14 dagar

  • Boka din plats och börja titta direkt

Du får tillgång till föreläsningen  i 14 dagar fr o m att du betalt och erhållit din länk. Anmälan är bindande.

 

www.hrpeople.nu    info@hrpeople.nu    0708-270136